-It is better to laugh about your problems than to cry about them-

Ahad, 2 Oktober 2011

happy birthday mak ...

Hari nie adalah hari jadi mak aku aka pn salmah bt hasnan.Lepas subuh tadi aku dah antar msg kat maka aku dan lepas mak aku reply msg aku balik,aku terus nangis.Tak tau kenapa . Bila aku citer kat pidah ,pidah cakap aku nie memang cam gitu,cepat sangat emo.Tapi ,memang pun aku nie emo sikit ,tambahan masalah yang melanda nie yang aku akan update citer nie bila ada free. Kalo ada kat umah bolehlah makan kat luar ,tapi aku pun kat sintok. Mak happy birthday  and i love u so much. Tq for everthing you have done for me. For me you're my everthing.On this beautiful day, i wish u peace & comfort for all the times . Happy birthday mak,i'm proud to be ur daughter.
P/s : cepatlah depavali, nak balik rumah, taknak pergi mana2....




2 ulasan:

  1. selamat ulangtahun ibu tika :)

    BalasPadam
  2. Birthday Batrisyia datang yer. Aku buat party ni

    BalasPadam