picture of my life

-It is better to laugh about your problems than to cry about them-

Rabu, 26 Oktober 2016

hello mayo

assalamualaikum.
lama betul dah tak bukakblog. pasdword pun aku agak2 je nie hahaha.
sekarang daah bulan 10 ,bulan 12 dah ada plan untuk diri sendiri. harap semuanya berjlan lancar seperti yang dirancang .

Ahad, 15 November 2015

bulan yg bz

Assalamualaikum
lamenye dah x menulis kat blog. Bulan nie sibuk giler. Macam2 buat. Pidah dah ikut mak balik kg tlg kat sane. Dia mgecat pintu bil├Čk lah , dat depan tulh  dan macam2 . Dah macam org jantan dh . Nasib ada dia kat kg , sapa lag nk tlg mak n bapak. Nie kalo abg aku x hargai  dia aku x tau lah . Bukan senang kita nak harap orang tolong kita walaupun kita dah banyak tolong orang tu, kita tak boleh expect orang tu akan tolong kita balik. Semoga majlis nnti semua berjalan lancar harapnye amin2. Aku nanti kawin buat tea time jelah , sng kan. Dear future husband ingt tu tea time jr nnti hahahaha. 




Sabtu, 7 Mac 2015

buat ssh, xbuat lagi ssh

Xpe tikah, kmu boleh buat. Harungi.. lantak depa nk ckp pe pun ... hidup nie untuk kmu...apa buat semua untuk kmu sndri......
mulut orang mmg boleh cakap....time nie tau saper orang yang ada ngan kita......tapi bila aku nak...xde sapa pun ada .......bila org nak ,aku x boleh ckp no.. aku usahan boleh....tapi bila aku......

fikir yg bagus, tolak yg negetif #salamsabtu #coretmerapu #bukansemuindahbelaka #fighting





Selasa, 13 Januari 2015

hye 2015

Cepat je masa berlalu ..tup2 dah 2015....
aku pun kene laju sikit buat macam yang dah ada dalm list aku nie .. gud luck fighting

Sabtu, 6 Disember 2014

cho cho

Hidup kan mmg cmnie ...kejap seronok ,kejap x , kejap bermasalh,kejap happy giler