-It is better to laugh about your problems than to cry about them-

Ahad, 15 November 2015

bulan yg bz

Assalamualaikum
lamenye dah x menulis kat blog. Bulan nie sibuk giler. Macam2 buat. Pidah dah ikut mak balik kg tlg kat sane. Dia mgecat pintu bil├Čk lah , dat depan tulh  dan macam2 . Dah macam org jantan dh . Nasib ada dia kat kg , sapa lag nk tlg mak n bapak. Nie kalo abg aku x hargai  dia aku x tau lah . Bukan senang kita nak harap orang tolong kita walaupun kita dah banyak tolong orang tu, kita tak boleh expect orang tu akan tolong kita balik. Semoga majlis nnti semua berjalan lancar harapnye amin2. Aku nanti kawin buat tea time jelah , sng kan. Dear future husband ingt tu tea time jr nnti hahahaha.