-It is better to laugh about your problems than to cry about them-

Khamis, 26 Mei 2011

my little cupcake

Harinie aku ngan pidah try buat cupcake . Riso gak kalo tak naik kan.Tok pun siap tanya masak apa tu,kalo tak jadi malu aku huhuuu. Selepas petang tadi membeli semua bahan kat setiawan,petang tadi try gak buat. Kitaorang buat carrot apple cupcake. nak decorate pun takdelah reti sangat ,tapi bolelah kan sebab first time,tapi semua pidah yang decorate,aku just letak warna hijau kat tengah tu je heheheh. Layan gambo kat atas,tapi takde gambo ngah wat takde, gambar udah siap jer ada.




1 ulasan:

  1. jangan lupa bawak balik sintok yea.. haha

    BalasPadam