-It is better to laugh about your problems than to cry about them-

Selasa, 9 November 2010

halba

Mesti ramai yang tak tau kan halba nie. Aku sendiri pun baru tau khasiat halba nie ,memandang kan yang aku berpantang kat kampung nie.Yang aku nak maka halba nie untuk memperbanyakan lagi susu supaya baby dapat minum dengan banyak. Selain tu yang aku bace halba nie boleh mengurangkan angin dan ianya terbukti selepas aku sendiri makan memeanhg asyik keluar angin jer. Selain tu melancarkan haid, untuk kepeningan dan lain-lain. halba nie memang banyak khasiatnya, sepatutnya masa projrk akhir marketing ritu aku buat produk berasaskan halba ye tak huhuhu...So untuk memudahkan lagi untuk makan , kitaorang kisar dan masuk dalam kapsul. Layan picture kat bawah .....










4 ulasan:

  1. menarik ni..
    aku pun nak try ler..
    bole lancarkan haid aku plus sengugut ni

    BalasPadam
  2. Boley tahy you makan halba ni. .3 kali sehari ker or macam mana yer. .

    BalasPadam
  3. i makn 3 biji sehari. Tapi macam yang(auntie) i makn 5 biji bagi susu banyak keluar

    BalasPadam
  4. Saya menjual jamu kapsul manjakani dan kapsul halba
    100% asli tanpa campuran dan pengawet
    Homemade
    Berminat sila whatsup 0139947618

    BalasPadam